WT1 Termometr szpilkowy

TERMS-WT1

Nowy

Termometr elektroniczny, szpilkowy przeznaczony jest do pomiaru temperatury wewnątrz produktu.

Więcej szczegółów

Uwaga: Ostatnia sztuka!

19,50 zł

Zasilanie 1 bateria AG13, 1.5 V (w zestawie)
Zakres pomiaru -50~300°C
Dokładność pomiaru +/- 1 °C (w zakresie -20...+80 °C)
Warunki pracy 0...+50 °C, 10...95% RH
Czujnik Wykonany ze stali nierdzewnej z ostrzem do wbijania (średnica x długość): 3,5 x 115 mm
Rozdzielczość pomiaru 0,1°C
Wybór jednostek pomiaru stopnie Celsjusza lub Fahrenheita
Wymiary zewnętrzne Z założoną osłoną na czujnik (średnica x długość): 20 x 205 mm

Termometr szpilkowy WT1

Termometr przeznaczony jest do pomiaru temperatury wewnątrz mięsa i artykułów pochodnych. Może być stosowany do pomiaru temperatur innych artykułów spożywczych, tam gdzie zachodzi potrzeba dokonania pomiaru w głębi.  Wykonany jest ze specjalnej stali kwasoodpornej dopuszczonej do stosowania w pomiarach temperatury artykułów spożywczych. Czujnik odporny na tłuszcz i gorącą wodę. Sprawdza się w gastronomi w przemyśle spożywczym. Bardzo przydatny w kuchni do mierzenia temperatury wody, mleka, pieczonego mięsa w piekarniku. Dlatego że ma ostry koniec sondy świetnie nadaje się do mierzenia temperatury mięsa.



Termometr szpilkowy WT1
zdj. Termometr szpilkowy WT1

Dane techniczne

Nazwa Opis
Zasilanie 1 bateria AG13, 1.5 V (w zestawie)
Zakres pomiaru -50~300°C
Dokładność pomiaru +/- 1 °C (w zakresie -20...+80 °C)
Warunki pracy 0...+50 °C, 10...95% RH
Czujnik Wykonany ze stali nierdzewnej z ostrzem do wbijania (średnica x długość): 3,5 x 115 mm
Rozdzielczość pomiaru 0,1°C
Wybór jednostek pomiaru stopnie Celsjusza lub Fahrenheita
Wymiary zewnętrzne Z założoną osłoną na czujnik (średnica x długość): 20 x 205 mm


Przeznaczony do pomiaru temperatury:

  • wewnątrz mięsa
  • artykułów spożywczych
  • powietrza
  • płynów
  • materiałów miękkich